ons team

Tosangana wordt door vrijwilligers draaiende gehouden; het zijn mensen die voor een ander iets willen betekenen, iets nuttigs willen doen en geïnteresseerd zijn in wat wij doen.

Onderwijs en informatie is de sleutel naar de bewustwording, empowerment en participatie. Dit kunnen we niet alleen, we zijn op zoek naar meer vrijwilligers ongeacht achtergrond. We staan open voor nieuw ideeën en hopen nieuw samenwerkingsverband aan te gaan met mensen die in dezelfde thema's werken. 

Wil je ons team willen komen versterken? Graag horen we snel van je.  Bel of schrijf ons: Contact

Juliènne Doppenberg

Oprichter en Directeur

Juliènne is de oprichter van de stichting. Als eerbetoon aan haar ouders richtte zij de stichting op om hun werk voort te zetten en haar opgedane kennis op het gebied van vrouwen over te dragen.

Diasukila Yumani

Voorzitter

Onze vliegende kip: bestuurslid die altijd voor ons klaar staat, van het bedenken en organiseren van een bijeenkomst tot aan het uitvoeren.

Corrie Oudhoff

Adviseur

Corrie is aangesloten bij het Multicultural Women Peacemakers Network (MWPN), een netwerk waar ook Tosangana deel van uitmaakt. MWPN houdt zich bezig met de uitvoering van Resolutie 1325 van de Verenigde Naties, een resolutie met als doel de betrekking van vrouwen in vredesprocessen. Binnen Tosangana adviseert Corrie bij het ontwikkelen en het uitvoeren van projecten onder het thema Vrouw, Vrede en Veiligheid.

Tamar Oderwald

Vrijwilliger

Tamar is een studente Culturele Antropologie aan de Universiteit Utrecht. Na een onderzoek bij MWPN en Tosangana over vrouwenemancipatie en Resolutie 1325 heeft zij zich aangesloten bij de organisatie. Ze houdt de website up-to-date en schrijft reportages over evenementen en projecten van Tosangana.